Krabpaal voor 2 Main Coon katten

Ik heb pas een huisbezoek gedaan bij een eigenaresse die krabpaal Binx wilde bestellen. Aangezien ze aangaf dat ze 2 grote Main Coon katten heeft, heb ik haar geadviseerd om te kiezen voor een grotere versie. Deze paal wordt dit een een XL-versie van krabpaal Binx maar dan weer even wat anders.


Haar katten krabben alleen graag aan karton, ze had een mega grote krabpaal met sisal krabpalen maar dat vonden ze niet fijn en werd niet gebruikt.


Ik vind het erg leuk om weer een andere versie te maken, maatwerk voor de 2 prachtige reuzen. Ik ben er momenteel druk mee bezig.. de uitgestrekte lengte van de katten is 1 mtr. Dan is krabpaal Binx echt te klein voor ze.


De eigenaresse vindt het ontwerp goed en ik ben er mee aan de slag gegaan. Binnenkort verschijnt deze ook in mijn portfolio. Nog een geduld...
5 keer bekeken0 reacties
  • Facebook
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube
KVK  76794601
Copyright ©katvriendelijkhuis.nl