top of page
Design krabpaal Frenkie

KRABPALEN OP MAAT

Katvriendelijkhuis ontwerpt en produceert op maat gemaakte krabpalen die niet alleen aan de behoeften van uw kat(ten) voldoen, maar ook perfect aansluiten bij uw interieur.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van  unieke krabpalen op maat die speciaal zijn ontworpen en aangepast aan de wensen van mijn klanten en de kat(ten).

Alle meubels werken wij af met milieu- en diervriendelijke olie of Decorwas op kleur.

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte kattenmeubels? Ik ga graag de uitdaging aan om samen met u een nieuw kattenmeubel te ontwerpen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. 
 

Maak gebruik van een gratis adviesgesprek. Ik neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Krabpaal Frenkie

De eigenaren van Frenkie merkte dat hij toch behoefte had om in de hoogte te klimmen. Deze krabpaal is op maat gemaakt voor hem van populieren multiplex en massief eiken. De hangmatjes zijn van 100% Jute gemaakt met vetbed vulling. Frenkie kon niet wachten en gaf gelijk een demonstratie na aflevering. 

Senioren krabpaal
 

De eigenaar was op zoek naar een duurzame krabpaal op maat voor haar 3 senioren katten. Ze hebben moeite met klimmen, zodoende is deze krabpaal door ons ontworpen met kleinere opstapjes en fijne ligplaatsen. 

Krabpaal Gem of Ice

Deze maatwerkopdracht hebben we gemaakt voor 2 prachtige Bengalen. De houten delen zijn gemaakt van Berken multiplex en wit afgewerkt met Decorwas. De krabpaal heeft een krabgedeelte van een stevig vervangbaar karton en een hoek krabplank van stevig sisaltapijt. 

Krabpaal op maat
met sisaltapijt

Inmiddels hebben we al een hele collectie enkele palen gemaakt met een massieve stam, bekleed met sisaltapijt. Hier zie je verschillende hoogtes en uitvoeringen van materiaal.

Krabpaal op maat
met een hangmat en
1 ligplank

Ollie was toe aan een grotere krabpaal om over het balkon meer te kunnen zien.  
Deze krabpaal heeft 2 ligplanken met een jute kussen en een grote hangmat van jute. Hij was zo blij en gaf gelijk een demonstratie. 

Krabpaal voor smalle
ruimte naast een kast

De bestaande kast is een favoriete ligplaats voor Fleur & Lilly. Ze zijn verhuisd en nu willen de eigenaren een krabpaal op maat die precies tussen de ruimte van de kast en de muur past.

Dat is gelukt, ze kunnen nu op de kast en ook weer naar beneden.

Krabpaal Ismo

Ismo wilde graag op hoogte liggen in zijn favoriete mandje, hij krabt graag aan sisal en zijn zus Indy aan karton. Deze krabpaal is helemaal afgestemd op de wensen van de katten. 1 krabpaal met sisal en 1 krabpaal met karton. Zijn favoriete mandje bovenop. Probleem opgelost. Een extra ligplank is nog toegevoegd en alle delen zijn vervangbaar. Afgewerkt met zwarte Decorwas.

Zwart krabpaal XL
Maine Coon 

Deze krabpaal is gemaakt van Berken Multiplex en afgewerkt met zwarte Decorwas. De krabpaal heeft een krabgedeelte van een stevig vervangbaar karton en een hoek krabplank van stevig sisaltapijt. Er zijn 2 ligplanken en een handgeknoopte speelbal van dik sisaltouw.

Krabpaal Jack

Voor een kattenpension hebben we deze duurzame krabpaal gemaakt waarvan de krabdelen en kussens vervangbaar zijn. De krabpaal is aangepast aan de kleuren van het kattenpension. Deze wordt intensief gebruikt. 

Krabpaal op maat
met karton

Aangezien katten dol op karton zijn, ontstonden er veel diverse modellen. De krabstammen zijn gemaakt van gerecycled hout, door de druk op het karton zijn het hele stevige krabpalen die een lange levensduur hebben en ook vervangbaar zijn. 

Krabpaal op maat
met 
4 ligplaatsen

Deze krabpaal heeft 4 ligplaatsen, 2 ligplanken en 2 grote hangmatten, op maat gemaakt voor de grote katten. Dit ontwerp is in overleg volledig aangepast aan het interieur van de eigenaren. 

Een klassieke inrichting.